Mesajul tulburător transmis de către mama fetiței dispărute din Sighetu Marmației: ”Nu putem să amânăm” Femeia a izbucnit în lacrimi după ce minora a fost găsită

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 nov 2023, 00:09

Sara Melinda a fost găsită

Sursa: Facebook

Sara, o copilă în vârstă de 13 ani din Sighetu Marmației a fost găsită, după ce în urmă cu șase zile a fost dată dispărută de către părinți. Încă marcați de cele întâmplate, mama copilei a ținut să-i avertizeze și pe alți părinți.

Copila în vârstă de 13 ani a fost găsită, luni dimineață, într-o locuință socială de către un agent de poliție. Minora ar fi fost ținută în acel loc împotriva voinței sale de către un bărbat, acesta fiind arestat preventiv pentru 24 de ore, potrivit adevărul.ro.

Mama minorei în vârstă de 13 ani face o mărturisire șocantă

După o săptămână în care nu a știut nimic de fiica ei și-n care s-a gândit la toate scenariile posibile, mama Sarei Melinda face o dezvăluire cutremurătoare și lansează un avertisment pentru toți

părinții. După ce a aflat că fiica ei a fost găsită în viață, femeia a izbucnit în lacrimi de fericire.

Citește și: Melinda, fata dispărută de 6 zile, a fost găsită. Părinții fetei ofereau o recompensă de 10.000 de euro

Deși stresată și încărcată emoțional, femeia a ținut să le mulțumească tuturor pentru eforturile depuse. Inițial, părinții minorei ofereau o recompensă în valoare de 10.000

de euro celui care deține informații cu privire la locul în care ar putea fi găsită fetița lor. Aceasta îi sfătuiește pe părinți să fie extrem de vigilenți atunci când vine vorba de copiii lor.

Încă stresați și marcați de ultimele șase zile, dar nu putem să amânăm. Și astăzi mulțumim tuturor celor care într-o strânsă colaborare au dus la acest mare succes.Sperăm să ne fie bine în curând și vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră",

a spus mama Sarei, potrivit  Antena 3 CNN.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a declarat polițistul care ar fi găsit-o pe Sara Melinda

Potrivit polițiștilor un tânăr s-ar fi prezentat la o secție de poliție din Sighetu Marmației și ar fi spus că știe unde se află copila dispărută, moment în care un agent de poliție a plecat în căutarea acesteia.

Copila ar fi fost găsită într-o locuință mizeră, fiind extrem de speriată. La fața locului s-au prezentat imediat mai multe echipaje din cadrul Poliției Naționale, copila fiind plasată într-un centru din subordinea DGASPC Maramureș. 

Citește și: UPDATE: Fata în vârstă de 11 ani din Ilfov, care a dispărut astăzi, a fost găsită în siguranță

În primă fază,  când am intrat în locuința respectivă,  care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata.

A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic”,   a declarat Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației, potrivit sursei menționate anterior.

Copila a fost supusă unui control medical amănunțit, iar bărbatul în casa căruia a fost găsită Sara Melinda a fost reținut.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.