Mesajul uluitor al noului iubit al Andei Adam pentru concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities". CINE este noul barbat din viata ei si cum a reusit sa o cucereasca pe vedeta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 aug 2021, 11:23
Ce mesaj a primit Anda Adam de la noul ei iubit
Sursa: Instagram

Andam Adam si-a gasit fericirea in bratele unui barbat chipes si bineinteles si potent financiar care o rasfata pe concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities" cu tot ce isi doreste.

Anda Adam nu mai are nicio retinere in a-si arata fericirea si asta se vede din mesajele si pozele pe care le poasteaza pe retelele de socializare. De fiecare data, vedeta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" este insotia de noul sau iubit cu care se fotogragrafiaza in diferite ipostaze cu care se surprind unul pe celalalt.

"Bravo, ai stil! Celebrities". Mesajul noului iubit pentru Anda Adam

Citeste si: Anda Adam, ipostaze incendiare la plaja alaturi de noul iubit! Cum a fost surprinsa concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anda Adam este de-a dreptul coplesita de atentia si iubirea pe care i-o arata noul ei iubit si se pare ca lucrurile sunt foarte serioase intre ei. Recent, barbatul si-a demonstrat iubirea pentru cantareata si participanta la "Bravo, ai stil! Celebrities" postand un mesaj in limba engleza cu cateva versuri din celebra melodie a lui John Legend "All of Me" pe care i le-a dedicat iubitei lui: "I really love U! Amazing and Unique woman! All of me loves all of you.

Love your curves and all your edges; all your perfect imperfections." La randul ei, Anda Adam nu s-a putut abtine si i-a raspuns si ea cu un mesaj la fel de plin de iubire: "Feeling blessed. I love you..."

"Bravo, ai stil! Celebrities". Cine este noul iubit al Andei Adam

Citeste si: Ce se intampla de fapt cu fiica Andreei Tonciu! Vedeta a chemat din nou ambulanta, insa de aceasta data pentru ea

Insa, cine este noul barbat din viata Andei Adam. Se pare ca iubitul cantaretei este un om de afaceri de succes care are mai multe business-uri atat in tara cat si in strainatate. Este din Cluj si impartaseste aceleasi pasiuni ca si Anda Adam, adica sala si tatuajele. La randul lui, are doi copii din doua relatii diferite. Cat despre fostul partener de viata al Andei Adam, Sorin Nicolescu, vedeta are numai cuvinte de lauda la adresa lui si invers, cei doi mentinand o relatie excelenta pentru fiica lor pe care o au impreuna, Eveline.

" Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y.
E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât."