Mesajul ULUITOR postat pe Facebook de o mireasa nemultumita de darul primit la nunta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 17:25

Este incredibil cat tupeu pot avea unii oameni!

O mireasa nemultumita ca a primit in dar doar 100$ de la una dintre invitatele sale, o tanara proaspat absolventa de faculatate, s-a gandit sa o umileasca pe aceasta trimitandu-i unmesaj pe Facebook.

Buna Tania, ce mai faci? As vrea sa stiu din ce motiv tu si iubitul tau ati dat la nunta doar cate 50$ fiecare. Ati fost cumva nemultumiti? In ceea ce priveste suma primita de la voi, eu si sotul meu suntem foarte dezamagiti! Abia am avut cu ce acoperi suma datorata restaurantului.
Meniul de fiecare persoana a costat 200$
”, a scris nemultumita mireasa.

Jenata, tanara nu a stiut ce sa-i raspunda si a scris pe adresa redactiei cotidianului britanic “Huffingtonpost”. Si-a justificat gestul dezvaluind ca abia a terminat facultatea, si-a gasit doar o slujba part-time si are de platit rate pentru un imprumut pe care l-a facut ca sa isi plateasca taxa scolara. Jurnalistii au publicat online scrisoarea miresei, dar si a invitatei si au cerut parerea cititorilor.
Reactiile nu au intarziat sa apara!

Mireasa nemultumita a stranit numai antipatii, fiind catalogata drept nepoliticoasa si avida. Cineva i-a sugerat tinerei invitate sa-i ceara miresei sa-i inapoieze banii daca este atat de nemultumita. Parerea generala a fost ca nimeni nu este obligat sa plateasca o anumita suma doar pentru simplul fapt ca a fost invitat la o nunta. Voi ce parere aveti? Cum ati fi reactionat in locul invitatei?

Sursa foto: shutterstock.com

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.