Mesajul viral postat de Adele după ce Celine Dion a surprins-o din public: „Am o poză cu ea chiar lângă scenă pe care o ating în fiecare seară”

Autor: Laura Macovei

Scenele emoționante au avut loc sâmbătă seară, în timpul concertului susținut de Adele la Colosseum al Caesars Palace Hotel din Las Vegas

Sursa: Adele Instagram

Adele și-a întrerupt concertul atunci când și-a observat idolul, pe Celine Dion, în public. Artista a plecat imediat spre aceasta și au izbucnit amândouă în lacrimi.

În timp ce interpreta melodia sa „When We Were Young,” artista britanică în vârstă de 36 de ani a avut parte de o surpriză neașteptată: în public se afla chiar idolul său, Celine Dion.

Citește și: Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. Cu ochii în lacrimi, artista a vorbit despre boala rară de care suferă

Momentul în care Adele își întrerupe concertul când o vede pe Celine Dion în public

Potrivit Deadline.com,  scenele emoționante au avut loc sâmbătă seară, în timpul concertului susținut de Adele la Colosseum al Caesars Palace Hotel din Las Vegas.

Cu ochii în lacrimi, Adele și-a întrerupt pentru scurt timp spectacolul și s-a îndreptat către loja unde stătea Celine Dion. Cele două s-au îmbrățișat într-un moment încărcat de emoție, care a fost surprins de un fan și ulterior publicat pe rețelele sociale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

Adele nu și-a ascuns niciodată admirația profundă față de talentul lui Celine Dion, pe care o consideră o sursă majoră de inspirație în cariera sa. De altfel, Adele și-a început rezidența de weekend la Colosseum în 2022, exact în teatrul construit inițial pentru Celine Dion, unde aceasta a susținut celebra sa rezidență încă din 2003.

Pentru Celine Dion, momentul a fost unul special și pentru că a marcat una dintre primele sale apariții publice după o perioadă grea. În 2022, celebra artistă canadiană a fost diagnosticată cu Sindromul persoanei rigide, o boală rară și debilitantă, care a forțat-o să își anuleze concertele programate. Totuși, Dion a revenit pe scenă anul acesta, cu o interpretare memorabilă la Jocurile Olimpice de la Paris.

Mesajul postat de Adele după ce a întâlnit-o pe Celine Dion în public

După aproape doi ani de spectacole, Colosseum a devenit unul special pentru ea, fiind legat profund de admirația față de Celine Dion. Vizita surpriză a acesteia la spectacolul artistei a creat un moment de o importanță deosebită, fiind un omagiu și o celebrare a unei legende care a influențat cariera multor interpreți.

„Cântăm în camera lui Celine Dion la Colosseum de aproape 2 ani. Mai sunt 4 săptămâni! A fost singurul loc în care am vrut să cânt în Vegas, deoarece a fost construit pentru ea. Am o poză cu ea chiar lângă scenă pe care o ating în fiecare seară înainte să merg pe ea și a venit la spectacol în acest weekend și a fost o surpriză și a fost un MOMENT!! Celine Dion, te iubesc foarte mult. Cuvintele nu vor rezuma niciodată ceea ce însemni pentru mine sau ce înseamnă să vii la spectacolul meu, darămite cum te-ai simțit văzându-te înapoi în palatul tău cu familia ta frumoasă. Mi-a plăcut să fiu acolo, a fost o astfel de onoare și sâmbătă seara va fi ceva ce îmi amintesc pentru totdeauna. Un cerc atât de plin pentru mine să fiu alături de tine. Mulțumesc mult,” a scris Adele pe pagina sa de Instagram.