Meseria ei e somnul! Castiga 7.200 de dolari pe luna DORMIND. Vezi cum e posibil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 02:40

O femeie in varsta de 29 de ani a gasit o modalitate inedita de a face bani muncind noaptea, dar in acelasi timp odihnindu-se.

Jackie Samuel ofera imbratisari oamenilor si castiga in acest fel in jur de 260 de dolari pe noapte. Femeia are in medie 30 de clienti pe saptamana, printre care se numara pensionari si veterani de razboi.

Daca facem un simplu calcul observam ca Jackie ajunge destul de usor la castiguri de aproximativ 7.200 de dolari pe luna doar din practicarea acestei activitati.

"Cred ca m-am nascut cu stiinta de a imbratisa.
Cand imbratisezi pe cineva e un gest spiritual, sanatos si poate fi si distractiv. Clientii vin la mine din motive diferite. Catorva dintre clientii mei mai in varsta le-a murit sotia si au nevoie sa fie cu cineva, sa atinga pe cineva. Alti clienti mai tineri sunt intre relatii, unii au probleme in relatie iar altii sunt doar curiosi si vor sa traiasca experienta", a spus ea.

Femeia foloseste banii pentru a-si plati studiile si pentru a-si creste baietelul.
Chiar daca are reguli stricte privind activitatea sexuala, Jackie a primit e-mail-uri sau telefoane in care era acuzata ca se prostitueaza.