Mete este eliberat din inchisoare! Vezi ce se intampla azi in "Tradarea", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Arif trece printr-o serie de intamplari care ii pun viata in pericol. Este vanat, la propriu, de tot felul de indivizi care il vor mort.

Cemile primeste vestea ca Arif a fost ucis, dar nu mai stie care este adevarul, asa ca isi propune sa mearga la morga sa vada trupul.

Halit isi recunoaste vina si Mete primeste verdictul ca va fi eliberat. Se fac pregatiri pentru venirea lui acasa. In special Ayca este foarte emotionata de gandul revederii. Insa Mete este foarte schimbat si nimeni din familie nu mai stie cum sa se comporte in preajma lui.

Mete este eliberat din inchisoare, dar nu si din carcera traumelor suferite.

Carolin si Hakan se intalnesc din ce in ce mai des, Berrin ii vede impreuna, iar apropierea dintre cei doi o pune pe ganduri.

Ce se intampla in cele din urma cu Arif si ce impact va avea intoarcerea lui Mete acasa, in mijlocul familiei puteti afla urmarind in aceasta seara un nou episod din serialul "Tradarea", la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”