Mete, pe urmele dusmanului sau de moarte! Vezi gestul tanarului insetat de razbunare, in episodul de azi, din Tradarea, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Dupa incercarea esuata de evadare, Arif este adus in fata lui Tugrul, pe care, intr-un moment de furie, il ataca. Arif este batut cu cruzime de catre oamenii lui Tugrul, pentru faptul ca le ranise liderul. In urma loviturilor, Tugrul isi pierde un ochi.

In acest timp, Hakan isi doreste in continuare sa razbune moartea lui Ahmet si isi santajeaza tatal, punandu-si pistolul la tampla, pentru a reusi sa afle informatii despre asasinii prietenului sau.

Intr-o seara, Mete pleaca la restaurantul in care se angajase, luand cu el si pistolul. Cemile intuieste planul de razbunare al fiului sau si il urmareste pentru a afla ce face si unde merge aceasta seara de seara.



La restaurant, Mete serveste de fiecare data la masa unde se afla prietenii lui Tugrul pentru a le asculta discutiile. Urmarind pas cu pas miscarile oamenilor lui Tugrul, Mete afla locul unde il poate gasi pe acesta.

Ce masuri va lua Mete pentru a-si incolti dusmanul, puteti afla urmarind in aceasta seara un nou episod din serialul “Tradarea”, difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”