Metehan află că a trăit în minciună toată viața. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 mar 2024, 09:04

Metehan află că a trăit în minciună toată viața

Sursa: Kanal D

Episodul 27 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 28 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de marți până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 27 al serialului “O dragoste”?

În episodul cu numărul 27, Metehan află un adevăr dureros legat de rădăcinile sale, ce îi va da toată viața peste cap. Acesta este dezamăgit că a fost mințit toată viața de către persoanele în care avea cea mai mare încredere și decide să se mute la Abdullah o perioadă.

În spatele adevărului dureros se află totuși și alte persoane implicate, mai exact Kayhan.

Acesta încearcă din răsputeri să spună că nu are nicio legătură cu secretul, reușind astfel să o convingă pe Leman. Aceasta începe să aibă suspiciuni legate de momentul în care Omer a decis să îi spună adevărul lui Metehan, astfel crede că Omer este deranjat că se căsătoresc. 

Citește și: Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, în lacrimi pe platourile de filmare! Iată ce mesaj a transmis celebra actriță în mediul online! „De ce m-ai făcut să plâng?”

Alev își dorește să o ajute pe Doga, astfel decide să se împrietenească cu Aylin pentru a obține o dovadă a trădării soțului ei, cu toate acestea, Aylin știe că ea este mătușa lui Doga și o joacă pe degete, așa cum știe ea mai bine.

Fatih crede că Aylin a renunțat la locul ei de muncă din cauza acuzelor lui că vrea să îi distrugă căsnicia, însă realitatea este că aceasta are un nepot bolnav de care trebuie să aibă grijă.

Atunci când Fatih vrea să îi ofere ajutorul financiar pentru a avea grijă de acesta, află că nepotul ei s-a stins din viață, moment în care sprijinul financiar se transformă în sprijin moral.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 27-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Postul de televiziune Kanal D își dorește ca telespectatorii să aibă parte de cele mai bune seriale turcești, astfel au făcut senzație cu serialul „O dragoste”, ce poate fi urmărit de marți până vineri, începând cu ora 20:00. În atenția telespectatorilor este adusă o frumoasă, dar complicată, poveste de dragoste între doi tineri ce vin din medii diferite.

Doga are 20 de ani și se îndrăgostește de Fatih, ce este un bărbat educat, carismatic și provine dintr-o familie conservatoare. Deși sentimentele dintre cei doi încep să se dezvolte, probleme încep să apară atunci când Doga află că este însărcinată. Deși aceasta este o surpriză pentru cei doi, nu era pasul pe care și-l doreau în acest moment în relația lor.

Din acest moment încep să fie discutate valorile și principiile generațiilor, iar cum familia bărbatului este conservatoare, faptul că cei doi nu sunt căsătoriți înainte să aibă un copil devine subiectul principal de discuție. Kivicim este mama fetei, iar aceasta își dorește ca fiica ei să fie independentă și să se susțină singură și consideră că sarcina aceasta îi va distruge viitorul. Acesta este motivul pentru care decide să se ocupe de această problemă singură, astfel încât lucrurile să iasă așa cum își doresc, însă se va întâmpla acest lucru sau va câștiga mica familie a lui Doga și Fatih?

În distribuția serialului „O dragoste” se numără actori cu renume din alte seriale apreciate de către români, precum Evrim Alasya, cunoscută pentru rolurile din serialele „Suleyman magnificul”, „Gunes” sau „Destăinuiri”, Barış Kılıç din „Prețul fericirii”, Baris Kilic, ce a jucat în seriale celebre precum „Prețul fericirii”, „Valea lupilor” sau „Feriha”. Sıla Türkoğlu este actrița ce dă viață personajului principal feminim al serialului, în timp ce Dogukan Gungor, este actorul ce joacă rolul principal masculin.