METEO cu Viviana Sposub: „Am vești foarte bune astăzi” Vremea se schimbă radical la nivelul întregii țări

Author: Bianca Hriscu

Joi, vremea se încălzește în toată țara 

Sursa: Captură KANAL D

La rubrica meteo, Viviana Sposub are vești bune pentru ziua de joi, 14 aprilie 2022. Vremea se încălzește în toată țara, iar soarele își va face apariția în toate regiunile. Iată prognoza meteo actualizată.

Viviana Sposub anunță că, în cursul zilei de joi, temperaturile se vor afla în creștere în toată țara, asta după ce mai multe zile la rând a fost mult mai frig decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată ce temperaturi maxime se vor înregistra pe 14 aprilie 2022, dar și cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

METEO cu Viviana Sposub. Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

Vremea se mai încălzește pe final de săptămână, astfel că temperaturile vor fi în creștere în mai toate regiunile. Ziua de joi va aduce vreme frumoasă, un cer mai mult senin în mai toate zonele țării, iar soarele își va face simțită prezența, încălzind atmosfera.

În general, meteorologii anunță vreme frumoasă joi, însă în estul și sud-estul țării pot să mai apară norii, iar vântul va mai prezenta unele intensificări în aceste zone.

În restul țării, vântul va sufla slab și moderat.

În ceea ce privește regimul termic, în cursul zilei de joi este anunțată o creștere a temperaturilor, astfel că maximele vor fi cuprinse între 15 și 21 de grade, valori apropiate de cele normale pentru data din calendar.

Meteorologii nu anunță precipitații pentru ziua de joi, astfel că atmosfera va fi una plăcută în București, dar și în țară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă

Vremea frumoasă la București joi, 14 aprilie 2022 

Cu toate că la prima oră a dimineții cerul a fost parțial noros în București, norii se vor risipi în jurul prânzului, astfel că este anunțată o zi frumoasă, cu cer senin

și soare din plin. 

În ultimele zile, temperaturile înregistrate în Capitală au fost sub valorile normale pentru jumătatea lunii aprilie, însă joi, 14 aprilie 2022, vremea se va încălzi, astfel că este anunțată o maximă de 21 de grade. 

Cerul va fi mai mult senin și după lăsarea serii, însă meteorologii anunță că temperatura din termometre va coborî destul de mult, astfel că se va înregistra o minimă de 4 grade.

Vântul va sufla slab și moderat la București, atât în timpul zilei, cât și noaptea. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM joi, 14 aprilie 2022. O masă de aer cald pătrunde în România. Cât de mult cresc temperaturile