METEO cu Viviana Sposub: „Astăzi va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă” Ce se întâmplă cu precipitațiile

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 mar 2022, 10:31

Prognoza meteo, prezentată de Viviana Sposub la „Dimineața cu noi”

Sursa: Captură KANAL D

Începe weekendul, dar Viviana Sposub nu aduce vești prea bune la rubrica meteo. În continuare va fi foarte frig în toată țara, temperaturile situându-se mult sub normalul perioadei.

Pentru ziua de vineri, Viviana Sposub anunță vreme frumoasă, dar mult mai rece decât ar fi normal. Astfel, temperaturile vor rămâne scăzute în toate regiunile țării, acestea fiind potrivite mai mult pentru o zi de februarie. Iată ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări. 

METEO cu Viviana Sposub. Cer senin, dar vreme deosebit de rece

La început de weekend, vremea se menține mai rece decât ar fi normal, conform informațiilor venite din partea meteorologilor.

În rubrica meteo din cadrul matinalului „Dimineața cu noi”, difuzat la Kanal D, Viviana Sposub a anunțat că ziua de vineri va aduce vreme bună în general, dar foarte rece. 

Temperaturile maxime se vor situa între -1- 0 grade și 9-10 grade, cu valori ceva mai ridicate în special în sud-estul teritoriului. 

Chiar dacă se anunță vreme bună la început de weekend, în regiunile sudice, estice, dar și în extremitatea de vest a țării pot să mai apară înnorări care vor fi însoțite de precipitații.

Vântul va sufla slab și moderat în majoritatea regiunilor țării, iar în est și sud-est va mai prezenta intensificări, astfel că la rafală va atinge chiar și 50-55 km/h.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În cursul zilei de vineri, 18 martie 2022, cel mai cald va fi la Drobeta-Turnu Severin, acolo unde se vor înregistra 9 grade, în timp ce la Constanța, maxima se va situa în jurul valorii de 0 grade, sub limitele normale pentru jumătatea lunii martie. 

Citeste si: EXCLUSIV! Ce a aflat Bursucu despre Viviana Sposub la repetiții: "Manca-ți-aș gura ta, cu cine lucrez!"

Viviana Sposub anunță vreme bună în București la început de weekend

Ziua de vineri aduce un cer variabil, mai mult senin în București, astfel că atmosfera va fi în general plăcută pe tot parcursul zilei.

Chiar dacă soarele va fi prezent pe cer, va fi în continuare deosebit de frig, astfel că maxima din timpul zilei de vineri nu va trece de 6 grade. 

După lăsarea serii se va face și mai frig, astfel că temperatura din teremometre va coborî până la -5 grade. Cerul va fi senin spre parțial noros, iar meteorologii nu anunță precipitații în orele următoare. 

Citeste si: Matinalii de la”Dimineața cu noi” se țin de șotii. Bursucu și-a luat colegii de platou”la întrebări” Un detaliu mai puțin cunoscut despre Viviana Sposub a fost scos la iveală: ”Sunt foarte sperioasă și m-am panicat”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.