METEO cu Viviana Sposub: „Astăzi, veștile sunt bune din partea meteorologilor” Soare și temperaturi în creștere

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru luni, 21 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

La început de săptămână, Viviana Sposub aduce vești bune din partea meteorologilor. Iată prognoza meteo pentru ziua de luni, 21 martie 2022.

După mai multe zile foarte reci, primăvara pare să își facă simțită prezența din ce în ce mai mult. La rubrica meteo din cadrul matinalului „Dimineața cu noi”, Viviana Sposub a vorbit despre evoluția vremii în orele ce urmează. Ce se va întâmpla luni cu temperaturile în București, dar și la nivelul întregii țări? 

METEO cu Viviana Sposub. Vreme frumoasă la început de săptămână

Săptămâna începe cu vreme frumoasă în majoritatea regiunilor țării și cu temperaturi ceva mai ridicate decât în zilele precedente, atunci când vremea a fost deosebit de rece pentru data

din calendar. Viviana Sposub are vești bune pentru ziua de luni, anunțând că temperaturile din timpul zilei vor fi în ușoară creștere. În cursul dimineții de luni, temperaturile vor fi în continuare negative la Miercurea Ciuc, acolo unde se vor înregistra -11 grade, dar și la Constanța, unde este anunțată o temperatură de -1 grad, iar în vestul țării, temperaturile vor fi cuprinse între -2 și -5 grade. 

Cerul va fi mai mult senin pe tot parcursul zilei și doar în regiunile sudice cerul va fi variabil și pot să mai apară câțiva nori. 

Vântul va sufla slab și moderat, prezentând intensificări în zona montană, acolo unde poate atinge și viteze de până la 70 km/h. În estul Munteniei, în Dobrogea, dar și în Moldova, rafalele pot să ajungă până la 40-50 km/h.

Maximele din timpul zilei de luni, 21 martie 2022, vor fi cuprinse între 6 și 14 grade. Cel mai cald va fi în vestul țării, dar și în Moldova. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo ANM luni, 21 martie 2022. Meteorologii anunță o încălzire treptată a vremii! Ce temperaturi se vor înregistra în prima zi a săptămânii

Viviana Sposub anunță o zi de luni cu vreme frumoasă în București

Ziua de luni aduce vreme frumoasă și în zona Capitalei. Astfel, pentru luni, meteorologii anunță vreme bună și din ce în ce mai caldă.

Maxima va urca până la 11 grade în timpul zilei, iar cerul va fi mai mult senin. Noaptea, minima va rămâne pozitivă, astfel că temperatura din termometre va coborî până la 1 grad. După lăsarea serii, cerul va fi variabil, însă nu sunt anunțate precipitații.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022