METEO cu Viviana Sposub: „Avem vești bune din partea meteorologilor” Vremea se încălzește în toată țara și dispar precipitațiile

Autor: Amalia Georgescu

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 11 mai 2022

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub vine cu vești bune la rubrica meteo. La mijlocul săptămânii, vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile se vor afla în creștere la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 11 mai 2022, anunță o încălzire a vremii, astfel că maximele vor urca până la 27 de grade. Chiar dacă vor mai fi zone din țară unde vor mai apărea înnorări și precipitații slabe, vremea va fi în general frumoasă, iar spre seară nu vor mai fi condiții de ploaie. Iată cum arată vremea la nivelul întregii țări la mijlocul săptămânii.

METEO cu Viviana Sposub. Vremea se încălzește în toată țara

În cursul dimineții de miercuri, cerul a fost variabil în Oltenia, Dobrogea și în Moldova, iar în restul regiunilor a fost mai mult senin. Vântul a suflat slab până la moderat, iar în Transilvania și Muntenia au mai fost condiții de ceață. Temperaturile s-au situat între 3 și 13 grade la primele ore ale dimineții. 

Pe timpul zilei, meteorologii anunță că vremea se va încălzi, temperaturile fiind în creștere. Cerul va fi variabil și va mai prezenta înnorări temporare și averse slabe în zonele de munte, dar și în centrul și sudul teritoriului. În rest, doar izolat se vor mai semnala precipitații sub formă de ploaie.

Vântul va sufla slab până la moderat. Maximele zilei se vor încadra între 20 și 27 de grade, la Drobeta-Turnu Severin înregistrându-se 27 de grade.

Foarte bine din punct de vedere termic va fi și în vestul țării, acolo unde maximele vor atinge 26 de grade.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 11 mai 2022. Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar

Ce se întâmplă cu vremea în București la mijlocul săptămânii? 

Meteorologii anunță vreme frumoasă și caldă la București în cursul zilei de miercuri, 11 mai 2022. Chiar dacă în prima parte a zilei mai pot să apară unele înnorări, vremea va fi bună în restul zilei.

Norii se vor risipi după prânz și se va face mai cald, astfel că maxima va urca până la 25 de grade. 

Noaptea, cerul va fi parțial spre predominant noros și se va înregistra o minimă de 11 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an