METEO cu Viviana Sposub: „Mercurul din termometre va urca până la 24 de grade” Soare și temperaturi ridicate la început de weekend

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 8 aprilie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Vremea se anunță frumoasă și caldă la început de weekend. Iată ce vești aduce Viviana Sposub din partea meteorologilor pentru ziua de vineri, 8 aprilie 2022.

După o zi de joi mohorâtă și cu temperaturi destul de scăzute, vineri, vremea se schimbă radical în toată țara. Chiar dacă vor mai fi regiuni unde vor mai fi precipitații sub formă de ploaie, vremea va fi în general frumoasă vineri, iar temperaturile vor depăși limitele normale pentru data din calendar. Unde va fi cel mai bine din punct de vedere termic? 

METEO cu Viviana Sposub. Vreme frumoasă la început de weekend

Ziua de vineri a început cu temperaturi destul de scăzute, cuprinse între 3 și 10 grade, iar la primele ore ale dimineții, cerul a fost înnorat, iar în partea de sud-est a țării a plouat pe arii restrânse, vântul suflând slab până la moderat. În restul țării, cerul a fost mai mult senin vineri dimineață.

Pe parcursul zilei de vineri, Viviana Sposub anunță o încălzire a vremii, astfel că temperaturile vor depăși valorile normale pentru data din calendar.

În sudul și în estul teritoriului va fi cel mai cald astăzi, iar vremea va fi frumoasă. În partea de nord-vest a țării, cerul va fi acoperit de nori, vor mai fi precipitații, iar în zona montană înaltă, vântul va sufla cu viteze de până la 80-90 km/h. În zonele joase, vântul va atinge la rafală 50-55 km/h.

Vineri, temperaturile se vor afla în creștere, maximele zilei fiind cuprinse între 13 și 24 de grade, peste valorile normale pentru începutul lunii aprilie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă

Vremea în București, 8 aprilie 2022. Cer senin și temperaturi ridicate 

Viviana Sposub anunță că vremea va fi frumoasă și foarte caldă în București. Vineri, mercurul din termometre va urca până în jurul valorii de 24 de grade. Cerul va fi mai mult senin, soarele va fi prezent pe toată durata zilei, iar atmosfera va fi una plăcută.

În timpul nopții de vineri spre sâmbătă, cerul va fi parţial spre predominant noros, însă nu vor fi condiții de ploaie.

Temperatura minimă înregistrată în timpul nopții se va situa în jurul valorii de 7 grade. 

Citeste si: Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București