METEO cu Viviana Sposub: „Ne mai bucurăm astăzi și mâine de vreme frumoasă” Vineri, maximele vor depăși 26 de grade

Author: Bianca Hriscu

Vreme frumoasă și caldă vineri, 15 aprilie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub are vești bune pentru orele următoare. Vremea va fi frumoasă și caldă în toată țara, iar în anumite regiuni, temperaturile se vor situa peste limitele normale. Iată prognoza meteo pentru ziua de vineri, 15 aprilie 2022.

Vineri și sâmbătă, Viviana Sposub anunță vreme frumoasă, cu soare din plin și temperaturi ridicate. De duminică, vremea se va schimba radical, sunt anunțate ploi și o răcire accentuată a vremii. Cum arată prognoza meteo pentru ziua de vineri, 15 aprilie 2022, la nivelul întregii țări?

METEO cu Viviana Sposub. Temperaturi de vară și vreme frumoasă în toată țara

Ziua de vineri aduce o vreme frumoasă și mult mai caldă decât ar fi normal pentru jumătatea lunii aprilie.

Viviana Sposub anunță că, în timpul zilei de vineri, temperaturile ar putea depăși 26 de grade în anumite regiuni, maximele fiind cuprinse între 19 și 27 de grade. Vineri, cel mai cald va fi la Bacău, acolo unde se vor atinge 27 de grade.

Dacă vineri și sâmbătă vremea va fi frumoasă și foarte caldă, începând de duminică, temperaturile vor scădea considerabil, astfel că pe timpul zilei se vor înregistra maxime cuprinse între 6 și 8 grade.

Cerul va fi mai mult noros și sunt anunțate ploi.

Vineri, cerul va fi variabil doar în vestul și nord-vestul țării, iar în rest va fi mai mult senin, soarele strălucind cu putere. Vântul va sufla slab și moderat, prezentând unele intensificări în nord-vestul țării. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Prognoza meteo ANM vineri, 15 aprilie 2022. Temperaturi de până la 24-25 de grade. Ce se întâmplă cu precipitațiile

Vreme excelentă în București la început de weekend

Weekendul începe cu vreme excelentă în București. Pentru vineri, 15 aprilie 2022, meteorologii anunță un cer mai mult senin, soare din plin și o atmosferă plăcută. Maxima din termometre va urca până la 24 de grade, aceasta fiind în creștere comparativ cu ziua precedentă.

În timpul nopții, meteorologii anunță că se vor strânge norii, astfel că cerul va fi parțial noros. Cu toate acestea, în noaptea de vineri spre sâmbătă nu sunt anunțate precipitații. Minima din termometre va coborî până în jurul valorii de 7 grade, vremea fiind în continuare destul de rece pe timpul nopții. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă