METEO cu Viviana Sposub: „Nu am vești chiar atât de bune” Temperaturile scad sub normalul perioadei și se întorc ploile la început de weekend

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 25 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

La început de weekend, Viviana Sposub nu are vești prea bune despre vreme. La rubrica meteo, prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, anunță vreme schimbătoare, cu temperaturi în scădere și precipitații.

Vremea se schimbă radical la început de weekend. După mai multe zile cu temperaturi foarte ridicate, acum, vremea se răcește din nou, astfel că se va face mai frig decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată cum va fi vremea în București și în țară vineri, 25 martie 2022.

METEO cu Viviana Sposub. Se răcește în toată țara și sunt anunțate precipitații

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 25 martie 2022, anunță o vreme schimbătoare.

La primele ore ale dimineții, cerul este variabil, mai mult senin, vântul suflă slab până la moderat, iar temperaturile se încadrează între -8 și 5 grade. 

Pentru ziua de vineri, meteorologii vin cu vești mai puțin bune. Dacă în zilele precedente vremea s-a încălzit, atingându-se temperaturi de până la 23 de grade, în cursul zilei de astăzi, vremea se răcește din nou, în special în Moldova, Dobrogea, în estul Munteniei, dar și în Transilvania, unde temperaturile se vor situa chiar sub normalul perioadei.  

În jumătatea de est a țării, cerul va fi înnorat și vor fi precipitații sub formă de ploaie, dar și mixte în zonele montane și submontane. Vântul va sufla în continuare cu putere la munte, mai ales în zonele înalte, la rafală atingând viteze de 80-100 km/h. 

Vineri, temperaturile maxime se vor situa între 5 și 18 grade, acestea aflându-se în scădere comparativ cu ziua precedentă, atunci când s-au atins maxime de până la 23 de grade.

Vineri, cel mai cald va fi în Drobeta-Turnu Severin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo ANM vineri, 25 martie 2022: Vremea se răcește! Temperaturile scad și cu 10 grade!

Ce se întâmplă cu vremea în București? 

Viviana Sposub anunță că vremea se schimbă radical și în București. Dacă dimineața cerul va fi mai mult senin, iar atmosfera păcută, după prânz se mai pot aduna norii și pot să apară și precipitații sub formă de ploaie. Vântul va prezenta intensificări pe timpul zilei, astfel că poate atinge viteze de până la 55 km/h.

Vor apărea schimbări în Capitală și din punct de vedere termic. Dacă ieri s-a înregistrat o maximă de 22 de grade, vineri, temperatura din termometre nu va depăși 14 grade, astfel că se va face mai frig. 

Citeste si: Avertismentul meteorologilor! Vor fi ninsori în mijlocul primăverii în România!