METEO cu Viviana Sposub: „Până mâine dimineață la ora 10:00 vremea va fi deosebit de rece” Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute pentru majoritatea regiunilor țării!

Autor: Daniela Iliuta

Viviana Sposub anunță un început de săptămâna cu vreme deosebit de rece pentru perioada în care ne aflăm. Iată prognoza meteo pentru ziua de luni, 4 aprilie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a lansat o informare meteorologică pentru astăzi de vreme deosebit de rece, astfel, că Viviana Sposub a adus la Dimineață cu noi, vești proaste pentru aest început de săptămâna. Îndrăgită vedetă a transmis că marți dimineață la ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece, se va produce brumă și chiar îngheț la sol, mai ales în regiunile de vest, nord-vest, centru, nord și nord-est, acolo unde temperaturile vor fi cu 8 sau 1- grade mai mici decât în mod normal pentru această perioada.

METEO cu Viviana Sposub. Vreme deosebit de rece în majoritatea regiunilor țării

Vreme neobișnuit de rece la început de săptămâna. Viviana Sposub a anunțat la rubrica meteo de astăzi, în cadrul emisiunii Dimineață cu noi, că în cursul zilei de luni, 4 aprilie 2022, vremea va fi foarte rece în majoritatea regiunilor țării, cu temperaturi mult mai scăzute pentru perioada la care ne aflăm.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Vreme instabilă și precipitații însemnate cantitativ” E cod galben de ploi și vânt puternic în mai multe județe ale țării

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

ANM a lansat o informare meteorologică, de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol, valabilă până marți dimineață la ora 10:00.
Potrivit ANM, vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade sub mediile multianuale. În noaptea de luni spre marți temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade în special în nordul, centrul și nord-estul țării.

De asemenea se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

Cum va fi vremea în București la început de săptămâna?

Viviana Sposub nu a adus vești prea bune nici pentru București. În Capitală, vremea va fi mai rece, cerul va fi predominant înnorat pe toată durata zilei. La primele ore ale dimineatii, în București minimă înregistrată a fost de -1 grad Celsius.

Spre prânz, se va înregistra temperatura maximă de până la 12 grade Celsius.

Citeste si: Dimineața cu noi, 1 aprilie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. Iată cele mai bune sfaturi pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!