METEO cu Viviana Sposub: „Se încălzește din ce în ce mai tare” Vreme de primăvară în toată țara. Unde se vor înregistra 19 grade astăzi

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 23 mar 2022, 10:33

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 23 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub anunță temperaturi ridicate și vreme de primăvară la nivelul întregii țări. Veștile venite din partea meteorologilor pentru ziua de miercuri, 23 martie 2022, sunt dintre cele mai bune.

La rubrica meteo, Viviana Sposub a anunțat vreme frumoasă și mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Temperaturile vor ajunge până la 19 grade, o valoare ușor neobișnuită pentru finalul lunii martie.

METEO cu Viviana Sposub. Vreme frumoasă și caldă în toată țara

În cursul zilei de miercuri, 23 martie 2022, atmosfera va fi plăcută la nivelul întregii țări. Astfel, meteorologii anunță o vreme frumoasă și temperaturi în creștere, în unele zone depășind chiar limitele normale pentru data din calendar. 

În această dimineață, cerul este mai mult senin, iar vântul suflă slab până la moderat, prezentând intensificări doar pe crestele montane. Temperaturile se încadrează între -6 și 4 grade. Chiar dacă la primele ore ale dimineții va fi ceva mai frig, pe parcursul zilei se va încălzi, astfel că valorile termice vor ajunge până la 19 grade. Cea mai ridicată temperatură se va înregistra la Satu Mare, acolo unde termometrele vor arăta 19 grade.

În Constanța vor fi 8 grade, cea mai scăzută temperatură.

Temperaturile anunțate pentru ziua de miercuri, 23 martie 2022, sunt mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cerul va fi mai mult senin în timpul zilei, soarele va străluci cu putere, iar izolat pot să mai apară intensificări ale vântului, în special în sud-estul teritoriului și în zonele montane înalte. 

Citeste si: Prognoza meteo 23 martie 2022: De la iarnă trecem la vară! La cât va urca mercurul termometrelor în plină primăvară

Ce se întâmplă cu vremea în București la mijlocul săptămânii? 

Viviana Sposub anunță o vreme frumoasă și temperaturi în creștere și pentru zona Capitalei. Mai exact, în București, temperatura maximă va urca până în jurul valorii de 15 grade în cursul zilei de miercuri, 23 martie 2022.

Va fi predominant însorit, meteorologii anunțând un cer mai mult senin. Dacă ieri vântul a bătut cu putere, astăzi va sufla slab și moderat. Atmosfera plăcută se va menține și după lăsarea serii, astfel că cerul va rămâne în continuare senin, iar minima se va situa în jurul valorii de -1 grad. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022