METEO cu Viviana Sposub: „Temperaturile se situează sub mediile multianuale” La munte continuă să ningă. Ce se întâmplă cu vremea în București

Autor: Bianca Hriscu

Așa arăta vremea la primele ore ale dimineții 

Sursa: Captură KANAL D

La rubrica meteo, Viviana Sposub anunță din nou temperaturi foarte scăzute, ploi și vreme în general închisă. Iată prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 20 aprilie 2022.

La mijlocul săptămânii, vremea continuă să fie mai rece decât ar fi normal pentru acest moment al anului. Viviana Sposub anunță că, pe parcursul zilei de miercuri, precipitațiile își vor face simțită prezența în mai multe zone ale țării, iar la munte va continua să ningă. Iată cum va fi vremea miercuri, 20 aprilie 2022, în București și în țară.

METEO cu Viviana Sposub. Vreme închisă și foarte rece

Deși ne aflăm în a doua jumătate a lunii aprilie, temperaturile maxime nu depășesc 15 grade, o valoare mult mai mică decât ar fi normal pentru acest moment al anului. Ziua de miercuri a început cu înnorări în sud-vestul și estul teritorului, cu precipitații sub formă de ploaie și un vânt slab și moderat, temperaturile situându-se între -4 și 7 grade.

În timpul zilei, Viviana Sposub anunță că vremea va fi în continuare mohorâtă, astfel că cerul va fi variabil și va prezenta înnorări în sud-vestul țării și în est, acolo unde vor fi și

precipitații sub formă de ploaie. 

În zonele montane va continua să ningă, iar vântul va sufla cu putere pe creste, viscolind zăpada. Intensificări ale vântului vor mai fi și în Dobrogea pe parcursul zilei de miercuri, 20 aprilie 2022.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maximele zilei se vor situa sub mediile multianuale, astfel că temperaturile vor fi cuprinse între 8 și 15 grade, vremea fiind în continuare deosebit de rece pentru data din calendar.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022

Ce se întâmplă cu vremea în Capitală? 

Deși dimineața a început cu un cer mai mult senin, meteorologii anunță că după prânz se vor strânge norii, vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar vremea va fi în general urâtă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă nu va trece de 13 grade. 

Spre seară, norii se vor mai risipi, astfel că cerul se va însenina. Minima va coborî destul de mult, astfel că se vor înregistra doar 2 grade pe timpul nopții de miercuri spre joi.

Citeste si: Prognoza meteo 20 aprilie 2022: Ninsori, ploi și frig! ANM emite avertizare meteo!