METEO cu Viviana Sposub: „Temperaturile sunt în creștere și vor ajunge să fie mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 22 mar 2022, 11:46

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 22 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Primăvara își intră în drepturi, astfel că la rubrica meteo, Viviana Sposub are doar vești bune pentru ziua de marți, 22 martie 2022. Ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări?

În timp ce zilele trecute vremea a fost deosebit de rece, acum, temperaturile sunt în creștere la nivelul întregii țări, astfel că în anumite zone chiar va fi mai cald decât ar fi normal pentru data din calendar. Viviana Sposub aduce vești bune din partea meteorologilor, astfel că se anunță o zi de marți cu cer senin și mult soare în toată țara.

Citeste si: Doliu uriaș pentru Tuba Buyukustun! Celebra actriță, șocată de teribila veste pe care a primit-o. Ce a postat ea pe rețelele de socializare

METEO cu Viviana Sposub. Temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei

Vremea este la extreme în aceaste zile, astfel că temperaturile vor crește peste valorile normale pentru data din calendar, în timp ce în urmă cu câteva zile era mult mai frig decât normalul perioadei. Viviana Sposub anunță că vremea va fi frumoasă marți la nivelul întregii țări, iar temperaturile vor continua să crească.

Cerul va fi variabil în sudul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, dar va prezenta intensificări în Dobrogea, în Muntenia, în sud-vestul Moldovei, dar și la munte, fiind emisă și o avertizare meteo cod galben de vânt puternic, valabilă până în această seară, la ora 20:00. La rafală, vântul poate atinge viteze de până la 55-65 km/h, iar în regunile montane poate atinge și 70-80 km/h.

În cursul dimineții, temperaturile vor rămâne în continuare scăzute, fiind cuprinse între -4 și 8 grade, însă pe parcursul zilei vor mai creștere, astfel că maximele vor urca până la 16-18 grade, mai ales în sudul și vestul României, dar și în Moldova, în aceste zone înregistrându-se cele mai ridicate valori. La Constanța va fi ceva mai rece, astfel că meteorologii anunță o temperatură maximă de doar 7 grade.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 22 martie 2022. Cod galben de vânt puternic în 11 județe ale țării. Ce se întâmplă cu vremea în orele următoare

Cum va fi vremea în București? 

Zi de marți cu mult soare, un cer mai mult senin și o atmosferă plăcută și în zona Capitalei. La București, temperatura din timpul zilei va urca până la 14 grade. Vântul va sufla cu putere, Bucureștiul fiind sub avertizare meteo cod galben de vânt puternic până la ora 20:00. După lăsarea serii, cerul va fi senin spre parțial noros, iar temperatura va coborî până la 0 grade.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.