METEO cu Viviana Sposub: „Veștile nu sunt tocmai bune” Vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Unde se va înregistra cea mai scăzută temperatură

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 17 dec 2022, 01:30

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Veștile despre vreme nu sunt dintre cele mai bune. La rubrica meteo, Viviana Sposub anunță vreme deosebit de rece și precipitații în mai multe zone ale țării.

Pentru ziua de joi, 17 martie 2022, Viviana Sposub nu are vești bune în ceea ce privește evoluția vremii. Temperaturile vor fi în scădere, astfel că vremea se anunță mai rece decât ar fi normal pentru jumătatea lunii martie. 

METEO cu Viviana Sposub. Temperaturi sub normalul perioadei în toată țara

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, a anunțat o vreme rece și precipitații în majoritatea regiunilor țării.

Astfel, temperaturile se vor situa sub cele normale pentru data din calendar. 

În cursul zilei de joi vor fi precipitații în vestul, sudul, centrul țării, dar și la munte. Dacă în zonele deluroase din sudul țării precipitațiile vor fi mixte, în regiunile montane va mai continua să ningă, iar în restul țării vor fi ploi. 

Meteorologii anunță că începând din a doua parte a zilei pot să mai apară precipitații și în centrul țării, însă nu vor fi semnificative din punct de vedere cantitativ.

Vântul va sufla slab și moderat în mai toată țara și doar în sudul țării și la munte, în special pe crestele montane, va mai prezenta intensificări. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Temperaturile au scăzut din noul la nivelul întregii țări, astfel că maximele din timpul zilei de joi, 17 martie 2022, vor fi cuprinse între 3-11 grade.

Ceva mai cald va fi în nordul și în estul țării, dar și în partea de vest, în timp ce minima zilei se va înregistra în Dobrogea, acolo unde temperatura nu va trece de 2 grade.

Astfel, deși suntem la jumătatea primei luni de primăvară, temperaturile continuă să fie sub valorile normale pentru această perioadă a anului, iar în zonele unde vântul va mai prezenta intensificări, temperatura resimțită va fi chiar mai mică decât cea anunțată de meteorologi.

Citeste si: Prognoza meteo ANM joi, 17 martie 2022. Răcire accentuată a vremii. Meteorologii anunță minime de -14 grade

Prognoza meteo prezentată de Viviana Sposub. Cum va fi vremea în București? 

Pentru zona Capitalei, meteorologii anunță o zi de joi cu un cer noros spre parțial senin. În prima parte a zilei, atmosfera va fi plăcută, însă după prânz se mai pot strânge norii, astfel că noaptea, cerul va fi mai mult noros.

Temperatura maximă din timpul zilei nu va trece de 6 grade, în timp ce noaptea, minima va coborî până la -4 grade.

Citeste si: Reacția neașteptată a lui George Tănase când a aflat ce îi face Viviana Sposub iubitului ei: “Săracul Burcea…”