METEO cu Viviana Sposub: „Vremea se încălzește” Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi astăzi

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo prezentată de Viviana Sposub 

Sursa: Captură KANAL D

După mai multe zile cu temperaturi mult sub limitele normale pentru această perioadă, vremea se încălzește în toată țara. Iată prognoza meteo prezentată de Viviana Sposub.

În cursul zilei de marți, 5 aprilie 2022, vremea se va încălzi la nivelul întregii țări, astfel că temperaturile se vor apropia de limitele normale pentru începutul lunii aprilie. Iată cum va fi vremea astăzi, dar și ce temperaturi se vor înregistra la nivelul întregii țări. 

METEO cu Viviana Sposub. Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

După un weekend cu vreme rece și mohorâtă, ziua de marți aduce o schimbare a vremii.

Viviana Sposub anunță că deși până la ora 10 este în vigoare o informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol, în timpul zilei de marți, vremea va continua să se încălzească la nivelul întregii țări, astfel că temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar. 

La prima oră a dimineții, cerul a fost mai mult senin și doar în regiunile nordice a mai prezentat unele înnorări.

Vântul a suflat slab până la moderat și a mai prezentat unele intensificări în Carpații Orientali. Ziua de marți a început cu temperaturi destul de scăzute, acestea fiind cuprinse între -4 și 5 grade.

În timpul zilei de marți, 5 aprilie 2022, meteorologii anunță că vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile vor fi în creștere, ajungând aproape de valorile normale pentru data din calendar.

Cea mai ridicată temperatură va fi de 18 grade, maximele situându-se între 10 și 18 grade. Dacă în majoritatea regiunilor cerul va fi variabil, mai mult senin, în regiunile nordice vor mai fi ceva nori și sunt anunțate precipitații sub formă de ploi, iar în zonele montane, la altitudini mai mari, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Marți, vântul va sufla cu putere în Carpații Orientali, cu viteze de peste 80 km/h, dar și în estul, centrul, nordul și nord-estul țării. 

Citeste si: Prognoza meteo 5 aprilie 2022: Vremea se încălzește serios! Anunțul ANM

Ce se întâmplă cu vremea în București? 

Temperaturile vor fi în creștere în zona Capitalei, astfel că în cursul zilei de marți, maxima va urca până la 18 grade, fiind cea mai ridicată din țară.

Meteorologii anunță vreme frumoasă, cu soare și un cer mai mult senin marți. După lăsarea serii, cerul va rămâne în continuare senin, iar minima va coborî până în jurul valorii de 2 grade. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă