METEO cu Viviana Sposub: „Vremea se mai răcește” Temperaturi sub normalul perioadei și ploi în aproape toată țara

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo prezentată de Viviana Sposub 

Sursa: Captură KANAL D

Vremea va deveni din nou instabilă, iar în anumite zone ale țării, temperaturile vor coborî sub normalul perioadei. Iată prognoza meteo pentru joi, 7 aprilie 2022, prezentată de Viviana Sposub.

Viviana Sposub nu are vești prea bune în ceea ce privește prognoza meteo pentru ziua de joi, 7 aprilie 2022. Vremea va fi mohorâtă, iar în majoritatea zonelor țării se vor strânge norii și va ploua. Ce se întâmplă cu temperaturile și unde va fi mai frig decât ar fi normal pentru începutul lunii aprilie?

METEO cu Viviana Sposub. Ploi și temperaturi sub normalul perioadei

Ziua de joi a început cu o vreme mohorâtă în mai toate regiunile țării și cu temperaturi cuprinse între -4 și 10 grade. Cerul este mai mult noros în vestul și sud-vestul țării, în timp ce în Banat sunt precipitații sub formă de ploaie. Vremea va continua să fie închisă și pe timpul zilei, astfel că cerul va fi acoperit de nori și va ploua temporar în Banat și Crișana, iar pe arii restrânse vor mai fi precipitații și în Muntenia, sudul Dobrogei, Maramureș și Transilvania.

În zonele montane va ploua destul de mult, astfel că se vor strânge cantități de apă însemnate, cuprinse între 10 și 15 l/mp. Meteorologii anunță că la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte și pot să mai apară ninsori.

Vântul va prezenta intensificări în estul, sud-estul și în extremitatea de nord-vest a țării. 

Joi, temperaturile vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade, mult mai scăzute decât în ziua precedentă.

Meteorologii anunță că în vestul, sud-vestul și centrul țării, temperaturile se vor situa sub cele normale pentru data din calendar. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2022: Vin ploile și temperaturile scad drastic! Cu ce ne vom confrunta

Temperaturi în scădere și ploi după prânz în București

Viviana Sposub anunță că vremea se schimbă radical și în zona Capitalei. Dacă la primele orele ale dimineții cerul este variabil, meteorologii anunță că după prânz vremea va deveni instabilă în București, astfel că sunt anunțate precipitații. Vremea va fi mohorâtă în Capitală, iar maxima va urca până la 18 grade, fiind în scădere comparativ cu ziua precedentă.

Ploile vor continua și după lăsarea serii, iar minima se va situa în jurul valorii de 8 grade. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă