METEO. Vin furtuni si vijelii. Vremea se schimba radical

Autor: L.S.

METEO. ANM anunță prăpădul. Vin furtuni și vijelii. Meteorologii anunță schimbări climatice radicale în următoarele zile.

Meteorologii anunță furtuni și vijelii începând de astăzi până vineri, 16 august, ora 9:00. Vom avea parte de averse, descărcări electrice și căderi de grindină.

Fenomenele apar în special în zonele vestice și de nord vest, pentru ca, ulterior, să se extindă pe arii mai mari. Aici, valorile termice vor suferi o scădere semnificativă.

METEO. Vin furtuni si vijelii. Vremea se schimba radical. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 – 50 l/mp.

În sudul, estul și centrul țării, canicula va fi prezentă și astăzi. Temperatura maximă se va situa în jurul a 37 de grade celsius, iar cea minimă între 25 și 26 de grade.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: capital.ro

Citeste si: O noua concurenta sexy isi face aparitia in casa "Puterea dragostei"! Afla cum va reactiona Mocanu la gesturile tinerei care a intrat pentru el si cum o va primi Bia in casa fetelor, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Citeste si: Scandal monstru intre Mary si Mocanu! "M-ai pus intr-o lumina proasta!" Iata de la ce anume a plecat cearta apriga si ce reactii au avut cei doi concurenti in culise! Ce se petrece cu adevarat intre ei? Ce seintimente sunt tinute secrete?

Citeste si: Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de un celebru artist autohton! Iata cum au fost surprinsi cei doi!