Meteorologii Accuweather anunță averse și descărcări electrice : Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 6 septembrie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 6 septembrie 2024

Sursa: freepik

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi mai ridicate față de cele normale pentru prima parte a lunii septembrie. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de vineri, 6 septembrie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse crescute de precipitații în anumite regiuni. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 6 septembrie 2024

Meteorologii accuweather.com, anunță că vineri temperaturile vor fi mai ridicate față de cele normale pentru prima parte a lunii septembrie.

În Banat, Moldova, Oltenia și la munte, cerul o să aibă înnorări temporare, va ploua și vor fi așteptate descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi predominant noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt așteptate averse pe parcursul zilei. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea se va răci,  iar vântul va sufla variabil dinspre NNE. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Apa mării va avea 25,1 grade Celsius. Aversele o să fie prezente atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 11 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt anunțate precipitații pe parcursul zilei. 

Citește și: Urmează o toamnă sahariană! Cum va fi vremea în luna septembrie, în România! Meteorologii anunță temperaturi extreme

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 13 de km/h dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 14  grade Celsius. Vremea o să se răcească, iar pe parcursul zilei sunt așteptate precipitații. 

Vremea în Oradea

În Oradea s-a anunțat un cod galben de caniculă până la ora 21:00, cerul va fi predominant noros, indicele UV va fi de 65din 11, iar temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi lipsit de nori, iar vântul va sufla cu 11 km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații pe parcursul zilei de 6 septembrie 2024.

Vremea în Craiova

În Craiova este emis un cod galben de caniculă până la ora 21:00, cerul va fi parțial însorit, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla cu 17 km/h, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță când vine prima zăpadă în București: Care este prognoza meteo pentru luna octombrie și noiembrie 2024 în România

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, însă e anunțată o înnorare accentuată, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.