Meteorologii Accuweather anunță că valul de căldură o să diminueze în intensitate: Cum va fi vremea în țară sâmbătă, 20 iulie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 20 iulie 2024

Sursa: freepik

Meteorologii Accuweather anunță că valul de căldură o să diminueze în intensitate. Cum va fi vremea sâmbătă?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 20 iulie 2024, valul de căldură o să diminueze în intensitate. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 20 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă valul de căldură o să diminueze în intensitate. În zonele de sud și sud est va fi caniculă, cu un disconfort termic ridicat, iar indicele temperatura-umezeală ITU va depăși pragul critic de 80 de unități, Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 37 de grade Celsius, iar valorile minime se vor

încadra între 15 și 25 de grade Celsius. 

Vremea în București

În Capitală cerul va fi predominant însorit, cu disconfort termic destul de accentuat, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Averse puternice sunt așteptate pe parcursul nopții.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cerul va fi însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 17 km/h dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov sunt așteptate furtuni în unele zone, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Sunt șanse de ploaie și pe parcursul nopții.

Citește și: Meteorologii ANM au emis Cod Roșu de caniculă în 28 de județe și în București: Cea mai extinsă avertizare de până acum

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 de grade Celsius. Sunt așteptate averse de ploaie pe parcursul nopții.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius.

Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul o să fie acoperit de nori, dar soarele va apărea, iar vântul va sufla cu 9 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi senin, iar indicele UV va fi de 9 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 20 de grade Celsius. Sunt averse posibile pe parcursul zilei și pe parcursul nopții sunt așteptate furtuni.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic accentuat și cod portocaliu de caniculă: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 iulie 2024 și câte grade va avea apa mării

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caniculară, însă furtunile își vor face apariția pe parcursul zilei, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSV. Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Furtunile își vor face apariția și pe parcursul nopții.

 


Într-un sat pitoresc din județul Buzău trăiește un om ale cărui forțe extraordinare par desprinse din legende. Povestea impresionantă a acestuia a fost prezentată duminică, pe 1 septembrie, la „Asta-i România”