Meteorologii Accuweather anunță că vremea se încălzește din nou: Cum va fi prognoza meteo în țară sâmbătă, 31 august 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 aug 2024, 14:01

Meteorologii Accuweather anunță că vremea se încălzește din nou

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere, cu șanse de precipitații în anumite regiuni. Cum va fi vremea sâmbătă?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 31 august 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse reduse de precipitații. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 31 august 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă vremea va fi în general frumoasă cu temperaturi în creștere în majoritatea regiunilor. Va mai ploua în zona Dobrogei, Moldovei și a Transilvaniei.

Vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă. Gradul de umiditate va fi de 53%.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi răcoroasă, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Este posibil să apară ploile însoțite de descărcări electrice.

Citește și: Fenomen meteo rar pe litoralul românesc: „Marea nu s-a mai putut opune” Turiștii au rămas uimiți când au văzut ce a apărut din apă

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre N. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N.

Temperatura maximă a zilei va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Avertizare ANM de cod roșu de ploi în județul Constanța și alte 13 localități: Cantitățile de apă pot depăși 30-35 de litri pe metrul pătrat

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.