Meteorologii Accuweather anunță caniculă, cu un grad de disconfort termic accentuat și temperaturi de până la 40 de grade Celsius la umbră: Cum va fi vremea în țară joi, 20 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță caniculă și temperaturi de până la 40 de grade Celsius la umbră

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță caniculă și temperaturi de până la 40 de grade Celsius la umbră. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, de joi, 20 iunie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă, cu un grad de disconfort termic accentuat. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 20 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi caniculară, iar gradul de disconfort termic va fi extrem de accentuat. Nu sunt șanse să plouă, decât pe timpul nopții izolat în zonele de munte unde este posibil să cadă și grindină.

Indicele UV va depăși pe alocuri 8 din 11, mai ales la orele amiezii. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 40 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 22 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre V.

Temperatura maximă va fi de 38 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre S.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 22 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV.

Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă ploaia.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NNV. Temperatura maximă a zilei va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

Sunt șanse scăzute de precipitații.

Citește și: Meteorologii ANM anunță cod galben și portocaliu de caniculă: Miercuri, disconfortul termic se va resimți în aproape toată țara

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius.

Vântul va sufla cu 25 km/h, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial senin, iar vântul va sufla cu 30 km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt condiții să apară precipitațiile.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 22 de grade Celsius. Vremea se anunță caniculară pe întreaga durată a zilei.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 17 iunie-1 iulie 2024: Când vom scăpa de caniculă și când apar ploile

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.