Meteorologii Accuweather anunță caniculă în majoritatea regiunilor din țară: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 23 august 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 aug 2024, 13:49

Meteorologii Accuweather anunță caniculă în majoritatea regiunilor din țară

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță vreme călduroasă în toate regiunile țării. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de vineri, 23 august 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse reduse de ploaie. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 23 august 2024

Meteorologii accuweather.com, anunță că vremea se menține caniculară și sunt șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla slab spre moderat, cu unele intensificări ușoare în regiunea de munte și de deal.

Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 37 de grade Celsius, iar cea minimă între 12 și 25 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius.

Gradul de umiditate va fi de 42%.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cu un cer senin, iar vântul va sufla variabil dinspre NE.

Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Apa mării va avea 26,3 grade Celsius.

Citește și: Anunțul făcut de meteorologii Accuweather despre iarna 2024-2025: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNV.

Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Sunt șanse scăzute de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial senin, iar vântul va sufla variabil.

Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 de grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică în mai multe zone din țară: Cum va fi vremea în țară joi, 22 august 2024

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 20 de grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.