Meteorologii Accuweather anunță cod galben de caniculă în mai multe regiuni ale țării: Cum va fi vremea în țară marți, 3 septembrie 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 sep 2024, 19:03

Vremea va fi călduroasă cu șanse reduse ploaie și gradul de disconfort termic ridicat.

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, marți, 3 septembrie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse reduse ploaie și gradul de disconfort termic ridicat. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de 2 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în generală caniculară cu un cer senin și cu șanse reduse de ploaie. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 37 de grade Celsius, iar cele minime între 14 și 23 de grade Celsius. 

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Gradul de umiditate va fi de 35% și nu sunt condiții să cadă precipitații. Vremea va deveni caniculară, iar disconfortul termic va fi în creștere.

Astfel, Bucureștiul se va afla sub cod galben de căldură.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi plăcută, cu șanse reduse de precipitații. Indicele UV va fi de 7 din 11, iar apa mării va avea 26 de grade Celsius. Temperatura maximă va atinge pragul de 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 21 de grade Celsius. Gradul de umiditate va fi de 62%. Vântul va sufla variabil dinspre NNV.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară cu temperaturi în creștere: Care este prognoza meteo pentru ziua de luni, 2 septembrie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNV. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Nu sunt condiții de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla dinspre NNV. Temperatura maximă a zilei va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt condiții să cadă precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius.

Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu apar condiții de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15-30 de km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Fenomen meteo rar pe litoralul românesc: „Marea nu s-a mai putut opune” Turiștii au rămas uimiți când au văzut ce a apărut din apă

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 19 grade Celsius. Vremea va fi caniculară și nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.