Meteorologii Accuweather anunță cod portocaliu de caniculă și ploi însoțite de descărcări electrice: Cum va fi vremea în țară joi, 11 iulie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță cod portocaliu de caniculă și ploi însoțite de descărcări electrice

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, joi, 11 iulie 2024, vremea va fi răcoroasă și vor fi ploi cu caracter torențial. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 11 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, anunță că valul de căldură se va menține în majoritatea regiunilor din țară și va fi cod portocaliu de caniculă.

Vântul va sufla slab spre moderat. În Moldova, Transilvania, Dobrogea și Muntenia apar ploile, spre seară și vor fi însoțite de descărcări electrice și posibil grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 40 de grade celsius la umbră, iar cele minime între 15 și 24 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații. Gradul de umiditate va fi de 33%.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță gradul de disconfort termic accentuat și ploi de scurtă durată: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 10 iulie 2024 în țară

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Indicele UV va fi de 9 din 11, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 26 de grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 25 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 24 de grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 25 km/h, iar temperatura minimă va fi de 22 de grade Celsius.

Nu vor cădea precipitații.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 8 – 21 iulie 2024: Cât timp va mai persista valul de caniculă

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 37 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Nu sunt condiții să apară precipitațiile.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 38 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caniculară, cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară ploile.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!