Meteorologii Accuweather anunță descărcări electrice în zonele de munte: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 15 mai 2024

Autor: Bianca Vidoi

Meteorologii Accuweather anunță descărcări electrice în zonele de munte

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță o vreme răcoroasă pentru ziua de miercuri.

Potrivit accuweather.com, miercuri, 15 mai 2024, vremea va fi răcoroasă în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 15 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor din România. Cerul va fi temporar noros, în special în a doua parte a zilei.

Aversele și descărcările electrice sunt așteptate în zonele montane, dar în zonele de deal.

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în partea de sud a Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 13 grade Celsius.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei.

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul o să fie parțial însorit, indicele UV va fi 9 din 11, iar vântul va sufla 17 de km/h dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 16 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii ANM au lansat o atenționare de cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii: Care sunt zonele afectate de furtuni

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 15 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Precipitațiile sunt așteptate la data de 15 mai 2024, în special spre sfârșitul zilei.

Vremea în Focșani

În Focșani, vremea este tot mai răcoroasă, cerul o să fie acoperit de nori, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 11 de km/h dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul este acoperi de nori pe tot parcursul acestei zile, precipitațiile sunt așteptate, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius. 

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi acoperit de nori iar vântul va sufla cu 11 km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Aversele sunt posibile pe parcursul acestei zile de miercuri.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul o să fie înnorat, însă soarele o să își facă apariția pe parcursul zilei, vremea se va răci, iar indicele UV va fi de 9 din 11. Vântul va sufla cu 20 km/h, temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 10 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul acestei zile, deși pe parcursul nopții cerul o să se înnoreze tot mai mult.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor din România: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 7 mai 2024

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer parțial însorit, iar vântul va sufla cu 13 km/h dinspre SE. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul acestei zile de miercuri.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.