Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic accentuat și cod portocaliu de caniculă: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 iulie 2024 și câte grade va avea apa mării

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic accentuat și cod portocaliu de caniculă

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță vreme călduroasă cu temperaturi în creștere. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de vineri, 12 iulie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse reduse de ploaie. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 12 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, temperaturile se mențin ridicate, ceea ce înseamnă că valul de caniculă persistă. Vântul va sufla slab spre moderat, iar gradul termic de disconfort este major.

Temperaturile maxime se vor situa între 30 și 40 de grade Celsius, la umbră, iar cele minime între 17 și 26 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații. Gradul de umiditate va fi de 29%.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cu un cer parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NV.

Indicele UV va fi de 9 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Apa mării va avea 24 de grade Celsius.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță cod portocaliu de caniculă și ploi însoțite de descărcări electrice: Cum va fi vremea în țară joi, 11 iulie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă ploaia.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 37 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 25 de grade Celsius.

Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 8 – 21 iulie 2024: Cât timp va mai persista valul de caniculă

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 38 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Nu sunt condiții să apară precipitațiile.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 9 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 22 de grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caniculară, cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.