Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic deosebit de accentuat și temperaturi de peste 40 de grade Celsius: Cum va fi vremea în țară sâmbătă, 13 iulie 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 iul 2024, 13:22

Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic deosebit de accentuat și temperaturi de peste 40 de grade Celsius

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere, dar și temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea sâmbătă?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 13 iulie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse reduse de precipitații. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 13 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă vremea va fi caniculară cu disconfort termic destul de accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 de grade Celsius și 41 de grade Celsius, iar cele minime între 13 și 28 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei, la munte, apar manifestări de instabilitate atmosferică. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări la munte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, cu disconfort termic destul de accentuat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă. Gradul de umiditate va fi de 28%

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre ESE.

Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Meteorologii ANM au emis Cod Roșu de caniculă în 28 de județe și în București: Cea mai extinsă avertizare de până acum

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 38 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 23 de grade Celsius.

Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 38 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 40 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic accentuat și cod portocaliu de caniculă: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 iulie 2024 și câte grade va avea apa mării

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caniculară cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSE. Temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.