Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic ridicat și șanse de ploaie în zona Moldovei: Cum va fi vremea în restul regiunilor din țară marți, 16 iulie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic ridicat și șanse de ploaie în zona Moldovei

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi trecătoare în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, de marți, 16 iulie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 16 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se menține caniculară, cu șanse de precipitații în zona Moldovei. Vântul va sufla slab, iar indicele UV va fi ridicat, în unele zone atingând pragul de 9 din 11.

Temperaturile maxime se vor încadra între 33 și 41 de grade Celsius, iar cele minime între 14 și 28 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 40 de grade Celsius, la umbră, iar cea minimă de 24 de grade Celsius.

Vremea va fi extrem de călduroasă, iar gradul de umiditate va fi de 29%.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer parțial înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 27 de grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 25 de grade Celsius.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță cod roșu de caniculă cu șanse reduse de precipitații și temperaturi de peste 41 de grade Celsius. Cum va fi vremea în țară luni, 15 iulie 2024 și câte grade va avea apa mării

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitațiile.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 40 de grade Celsius, iar cea minimă de 24 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 40 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 24 de grade Celsius.

Nu apar condiții de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 40 de grade Celsius, iar cea minimă de 24 de grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Citește și: Ce amenzi riscă românii care consumă apa în alte scopuri decât acela pentru băut și spălat pe perioada caniculei

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 41 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 25 de grade Celsius. Vremea va fi caniculară și nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 37 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

 


În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.