Meteorologii Accuweather anunță frig și ploi în jumătatea de nord a României: Cum va fi vremea în țară joi, 3 octombrie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță frig și ploi în jumătatea de nord a României

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică în partea de nord a țării. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, joi, 3 octombrie 2024, vremea va fi răcoroasă și vor fi șanse crescute de precipitații. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 octombrie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se răcește, mai ales în jumătatea de nord a țării, unde temperaturile se află în scădere și apar ploile.

Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade Celsius, iar cele minime între 5 și 13 grade Celsius.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Vremea în București

În București, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt condiții să plouă.

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre S.

Indicele UV va fi 4 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nivelul de umiditate va fi de 74%.

Citește și: Vine frigul în România? ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna octombrie. Ce temperaturi vor fi în țara noastră

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV.

Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt șanse mari ca pe parcursul zilei să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt șanse mari să apară ploile.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere cu șanse scăzute de precipitații: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 2 octombrie 2024 în țară

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi noros, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult noros, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.