Meteorologii Accuweather anunță intensificări ale vântului în Moldova și Dobrogea: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 31 iulie 2024 în țară

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 iul 2024, 10:58

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 31 iulie 2024 în țară

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță o vreme călduroasă, însoțită de un vânt slab și moderat. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 31 iulie 2024, vremea o să fie călduroasă, fără șanse de precipitații. Iată cum va fi vremea miercuri, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 31 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, anunță că vremea o să fie călduroasă în regiunile vestice sudice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 22 de grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua, în Moldova, Dobrogea și în zona montană înaltă. 

Vremea în București

În Capitală cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 7 de km/h dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Pe întreaga durată a zilei va fi caniculă și nu sunt așteptate averse de ploaie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Pe întreaga durată a zilei va fi caniculă. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Meteorologii ANM anunță două săptămâni cu alternanțe între caniculă și perioade de instabilitate atmosferică accentuată. Iată cum va fi vremea în perioada 22 iulie- 4 august 2024

Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla în rafale dinspre NNV. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 de grade Celsius. Pe întreaga durată a zilei nu sunt așteptate precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi însorit, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre NNV.

Temperatura maximă a zilei va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații. 

Vremea în Oradea

În Oradea, pe cer va fi un soare strălucitor, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 9 km/h, iar temperatura minimă va fi de 16 grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu 11 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Pe parcursul zilei, dar și pe parcursul nopții nu sunt așteptate averse. 

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo până pe 4 august: Caniculă și furtuni în următoarele două săptămâni

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi senin, iar indicele UV va fi de 9 din 11. Vântul va sufla cu 9 km/h, temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații la data de 31 iulie 2024.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un soare strălucitor pe cer, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre N. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Pe parcursul nopții, cerul o să fie acoperit de nori.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.