Meteorologii Accuweather anunță o scădere a temperaturilor. Cum va fi vremea în țară luni, 22 iulie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Cum va fi vremea în țară luni, 22 iulie 2024

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi mai apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cum va fi vremea luni?

Potrivit accuweather.com, de luni, 22 iulie 2024, temperaturile maxime, dar și cele minime vor fi mai apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de luni, 22 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea într-o ușoară răcire în unele zone ale României, iar cerul o să fie variabil luni, fiind prezente înnorări pe parcursul zilei și noaptea.

În zonele în care sunt așteptate averse sunt așteptate și descărcări electrice, dar și alte condiții meteorologice, precum intensificări ale vântului sau vijelii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 10 și 22 de grade Celsius. 

Vremea în București

În Capitală este emis un cod galben de caniculă valabil până marți, la ora 10:00. Cerul

va fi însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 9 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 1 de grade Celsius. Vremea va fi extrem de călduroasă și nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 22 iulie 2024.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Vremea în Constanța

În Constanța s-a emis un cod galben de caniculă până marți, la ora 10:00. Vremea va fi călduroasă, însă sunt așteptate furtuni în unele zone, iar vântul va sufla cu 11 km/h dinspre E. Indicele UV va fi de 9 din 11, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 27,5 de grade Celsius.

Citește și: Ce amenzi riscă românii care consumă apa în alte scopuri decât acela pentru băut și spălat pe perioada caniculei

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial însorit, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

Spre sfârșitul zilei sunt așteptate câteva averse.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi parțial însorit, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius.

Vântul va sufla cu 11 km/h, iar temperatura minimă va fi de 18 de grade Celsius.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță vreme călduroasă cu șanse de precipitații în partea de vest: Cum va fi vremea în țară duminică, 14 iulie 2024 și câte grade va avea apa mării

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi înnorat, aversele pe parcursul acestei zile sunt așteptate, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 de grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova este emis un cod galben de căldură până marți, 23 iulie 2024, la ora 10:00. Cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 9 din 11. Vântul va sufla cu 11 km/h, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 21 de grade Celsius. Vremea va fi caniculară, iar pe parcursul nopții cerul se va înnora.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă cu un cer înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 de grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt așteptate averse, iar noaptea vor fi furtuni în unele zone.