Meteorologii Accuweather anunță ploi cu caracter torențial și condiții de grindină și vijelii: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 17 iulie 2024 în țară

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 17 iul 2024, 10:30

Meteorologii Accuweather anunță ploi cu caracter torențial și condiții de grindină și vijelii

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate, ploi cu caracter torențial și vijelii. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 17 iulie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse crescute de precipitații. Iată cum va fi vremea miercuri, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 17 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, miercuri se anunță caniculă în cea mai mare parte a zilei, iar noaptea va fi una tropicală. Spre seară este posibil să apară condiții de ploaie în anumite zone din țară.

Iată cum va fi prognoza meteo pe regiuni:

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 41 de grade Celsius, iar cea minimă de 25 de grade Celsius. Pe întreaga durată a zilei va fi caniculă. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 26 de grade Celsius. Pe întreaga durată a zilei va fi caniculă. Este posibil ca spre seară să apară ploile cu caracter torențial.

Citește și: Atenție, vin ploile: Prognoza meteo pentru perioada 15-28 iulie 2024. Meteorologii ANM au anunțat când vom scăpa de caniculă

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Spre seară este posibil să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 40 de grade Celsius, iar cea minimă de 25 de grade Celsius. Va fi caniculă pe întreaga durată a zilei.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnora t, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 38 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 221 de grade Celsius.

Este posibil să plouă trecător.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius.

Citește și: Furtuni de proporții lovesc România după retragerea valului de căldură. Meteorologii au emis avertizări

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 40 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 24 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caniculară, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre N. Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Pe timpul zilei apar ploile însoțite de descărcări electrice.