Meteorologii Accuweather anunță ploi, descărcări electrice și temperaturi ridicate: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 21 august 2024 în țară

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi, descărcări electrice și temperaturi ridicate

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi în partea de vest a României. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 21 august 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse reduse de precipitații. Iată cum va fi vremea miercuri, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 21 august 2024

Potrivit accuweather.com, anunță că temperaturile se mențin ridicate, dar apar ploile însoțite de descărcări electrice și posibil căderi de grindină în zona Transilvaniei, Crișana și Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 37 de grade Celsius, iar cele minime între 15 și 24 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Vremea va în general plăcută, fără condiții de precipitații.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cu un cer parțial înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile

Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: ANM a anunțat prognoza meteo pentru perioada 19 august – 2 septembrie 2024. Dispare caniculă și urmează o perioadă cu ploi și temperaturi în scădere

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius.

Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt șanse să apară ploile însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 20 de grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: Avertizare ANM pentru ziua de marți: Două județe se află sub cod roșu de caniculă. Valul de căldură persistă asupra României

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSE. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.