Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor din țară și temperaturi în scădere: Cum va fi vremea în țară marți, 6 august 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 05 aug 2024, 14:09

Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor din țară și temperaturi în scădere

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi trecătoare în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, de marți, 6 august 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 6 august 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se schimbă radical. Astfel, în majoritatea regiunilor din țară apar ploile însoțite, pe alocuri, de descărcări electrice.

Vântul va sufla slab spre moderat, iar indicele UV se află în ușoară scădere. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade Celsius, iar cele minime între 9 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre VSV.

Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Gradul de umiditate va fi de 61%, iar pe parcursul zilei este posibil să cadă precipitații însoțite de descărcări electrice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fin plăcută, cu șanse de precipitații pe parcursul zilei. De asemenea, este posibil să apară descărcări electrice și intensificări ale vântului. Indicele UV va fi de 5 din 11, iar apa mării va avea 25 de grade Celsius. Temperatura maximă va atinge pragul de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade Celsius. Gradul de umiditate va fi de 73%.

Vântul va sufla variabil dinspre SV.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitațiile.

Citește și: Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Pe parcursul zilei se anunță ploi și descărcări electrice.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 87 din 11, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius.

Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 13 de grade Celsius. Nu apar condiții de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15-25 de km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Este posibil ca pe parcursul zilei să plouă.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 20 de grade Celsius. Vremea va fi plăcută și nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă cu un cer parțial înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.