Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor țării: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 12 martie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor țării

Sursa: pexels.com

Meteorologii anunță temperaturi în ușoară creștere în mai multe zone din țară, dar apar și precipitațiile. Iată cum va fi preognoza meteo marți.

Potrivit accuweather.com, marți, 12 martie 2024, vremea va fi răcoroasă cu șanse de precipitații în zonele înalte. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 12 martie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi închisă, cu înnorări persistente și cu șanse de precipitații în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla cu putere mai ales în zona de vest a țării, dar și în zonele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade Celsius, iar cele minime între 1 și 7 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi înnorat și va ploua pe tot parcursul zilei, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 14 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi înnorat cu șanse mari de precipitații pe tot parcursul zilei, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre SSE. Temperatura maximă va fi de 11 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Citește și: Meteorologii Accuweather au emis prognoza meteo pentru martie și aprilie: Înainte de Paște va ninge în mai multe zone ale țării

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat cu condiții de precipitații sub formă de ploaie, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SE. Temperatura maximă a zilei va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Pe parcursul zilei va ploua.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță că un val de aer rece va lovi România: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 8 martie 2024

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial senin, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius.

Sunt șanse reduse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Sunt șanse să apară ploile spre seară.

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 3 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 3 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer înnorat și cu șanse de precipitații sub formă de ploaie pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?