Meteorologii Accuweather anunță ploi în partea de est a țării: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 1 mai 2024

Author: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi în partea de este pentru ziua de miercuri.

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță ploi în partea de este pentru ziua de miercuri.

Potrivit accuweather.com, miercuri, 1 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 1 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general plăcută. În jumătatea de est a țării cerul se va înnora treptat și ploile se vor extinde.

În rest cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi slabe în a doua parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade Celsius, iar cele minime 6 și 13 grade Celsius.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în București

Cerul în București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai parțial înnorat, indicele UV va fi 3 din 11, iar vântul va sufla 25 de km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 16 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. În prima parte a zilei sunt șanse mari să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă din punct de vedere meteorologic

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Pe timpul nopții apar condiții de ploaie.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță valori termice peste cele specifice acestei date calendaristice: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 30 aprilie 2024

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 10 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre SE. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.