Meteorologii Accuweather anunță ploi și descărcări electrice în mai multe regiuni din țară: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 16 aprilie 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 apr 2024, 15:08

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi în mai multe zone ale țării.

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi în mai multe zone ale țării.

Potrivit accuweather.com, marți, 16 aprilie 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 16 aprilie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general călduroasă cu șanse de precipitații în Transilvania, Moldova, Maramureș, Crișana, Banat și Oltenia.

În anumite regiuni ploile pot fi însoțite de descărcări electrice și vânt puternic. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 33 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 18 grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi ușor ridicat și va avea valoarea de 6 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h dinspre VSV, dar în anumite intervale de timp va sufla în rafale de până la 39 de km/h.

Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi ușor ridicat și va avea valoarea de 6 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 19 km/h dinspre SV. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: ANM anunță că vremea se va schimba brusc: Care sunt zonele din țară unde revin ninsorile

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SV. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse să apară ploile trecător.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SV.

Temperatura maximă a zilei va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse să apară ploile sub formă de averse.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că va fi mai frig decât în zilele precedente.

Vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius. Sunt șanse să apară ploile pe timpul nopții.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 25 km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații pe timpul nopții.

Citește și: Vremea de Florii în 2024: Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru această zi de mare sărbătoare

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult noros, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 13 grade Celsius. Pe timpul nopții apar condiții de precipitații sub formă de burniță.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult noros și cu șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre VSV. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Este posibil ca ploile să fie însoțite de descărcări electrice.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.