Meteorologii Accuweather anunță ploi torențiale în partea de est a României: Cum va fi vremea în țară joi, 12 septembrie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi torențiale în partea de est a României

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, joi, 12 septembrie 2024, vremea va fi răcoroasă și vor fi șanse crescute de precipitații. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi instabilă cu șanse mari de precipitații în Moldova, Transilvania, Dobrogea și Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade Celsius, iar cele minime între 9 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt condiții să plouă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi răcoroasă, mai ales că în prima parte a zilei va ploua,  iar vântul va sufla variabil dinspre NE. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 24-25 de grade Celsius.

Citește și: Alertă de vreme severă în România. Care sunt zonele afectate de ploi torențiale și intensificări ale vântului

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt șanse mari ca pe parcursul zilei să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV.

Temperatura maximă a zilei va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Sunt șanse să plouă pe parcursul zilei.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius.

Nu vor cădea precipitații.

Citește și: Vin ploile în România. Meteorologii au emis cod galben de inundații până miercuri, la miezul nopții. Care sunt județele vizate

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi noros, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Va ploua pe parcursul zilei.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.