Meteorologii Accuweather anunță ploi torențiale în Transilvania, Banat și Crișana: Cum va fi prognoza meteo în țară sâmbătă, 28 septembrie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Cum va fi prognoza meteo în țară sâmbătă, 28 septembrie 2024

Sursa: freepik

Meteorologii Accuweather anunță furtuni puternice și intensificări ale vântului. Cum va fi vremea sâmbătă?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 28 septembrie 2024, vremea se va schimba în toată țara. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 28 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, anunță temperaturi în ușoară creștere. Vântul o să bată variabil în majoritatea țării, mai puțin în Transilvania, Banat și Crișana, zone în care sunt așteptate furtuni puternice însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice.

În restul regiunilor din România cerul o să fie însorit. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade Celsius, iar cele minime între 8 și 19 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult însorit, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 11 km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

Nu sunt condiții de ploaie pe parcursul zilei. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi caldă, cerul va fi parțial însorit, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ESE.

Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Apa mării va avea 21,7 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi însorit, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie pe parcursul zilei.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi predominant însorit, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 13 km/h dinspre SSE. Temperatura maximă a zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Sunt așteptate precipitații pe parcursul nopții.

Citește și: Vremea se schimbă radical! Meteorologii anunță lapoviță, ninsoare și inundații la mijlocul lunii septembrie, odată cu intrarea Ciclonului Boris în România

Vremea în Oradea

Începând cu ora 18:00 a zilei de sâmbătă, 28 septembrie 2024 și până la ora 10:00 a zilei de duminică, 29 septembrie 2024, s-a emis un cod galben de furtuni și ploaie. În Oradea, cerul va fi predominant însorit, indicele UV va fi de 4 din 11, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius.

Pe parcursul nopții sunt așteptate averse puternice.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi însorit, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Aversele sunt posibile pe parcursul nopții.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mult mai însorit, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla cu 11- 24 de km/h, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de sâmbătă, 28 septembrie 2024.

Citește și: Alertă de vreme severă în România. Care sunt zonele afectate de ploi torențiale și intensificări ale vântului

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, a fost emis un cod galben de furtuni și ploaie, valabil de sâmbătă, 28 septembrie 2024, de la ora 18:00, până duminică, 29 septembrie 2024, la ora 10:00. Vremea va fi călduroasă, însă cu un cer înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Sunt așteptate precipitații pe parcursul nopții.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.