Meteorologii Accuweather anunță ploi, vânt puternic și căderi de grindină: Cum va fi vremea în țară joi, 18 iulie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară cu ploi și descărcări electrice.

Sursa: freepik.com

Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară cu ploi și descărcări electrice. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, joi, 18 iulie 2024, vremea va fi călduroasă și vor fi ploi cu caracter torențial. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 18 iulie 2024

Accuweather.com anunță temperaturi în ușoară scădere și șanse mari de precipitații în majoritatea regiunilor din țară. De asemenea, apar condiții de grindină și intensificări ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 40 de grade Celsius, iar cele minime între 16 și 23 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea în principalele orașe din țară:

Vremea în București

În Capitală cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 42 de grade Celsius, iar cea minimă de 24 de grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații. Gradul de umiditate va fi de 34%.

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Indicele UV va fi de 9 din 11, temperatura maximă va fi de 314 de grade Celsius, iar cea minimă de 26 de grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 26 de grade Celsius.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: Cod galben de furtuni puternice și GRINDINĂ în jumătate de țară, joi! Caniculă extrema în restul României | HARTA

Vremea în Brașov

În Brașov,  cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 38 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Meteorologii ANM au extins codul roșu de caniculă pentru 17 și 18 iulie: Alerte de vijelii în mai multe județe din țară

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius.

Vântul va sufla cu 25 km/h, iar temperatura minimă va fi de 21 de grade Celsius. Nu vor cădea precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Nu sunt condiții să apară precipitațiile.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 39 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 24 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caniculară, cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt șanse să apară ploile.