Meteorologii Accuweather anunță precipitații și burniță ocazională: Cum va fi vremea în țară marți, 17 septembrie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Cum va fi vremea în țară marți, 17 septembrie 2024

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în scădere și precipitații. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, de marți, 17 septembrie 2024, vremea va fi răcoroasă în întreaga țară. Află cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo pentru ziua de 17 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se domolește în perioada următoare. În România se va instala toamna, iar temperaturile o să se apropie de cele normale pentru această perioadă a anului.

Precipitațiile sunt așteptate în unele zone ale țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 16 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Gradul de umiditate va fi de 66%. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 17 septembrie 2024.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi plăcută, cu șanse de precipitații pe parcursul zilei. Indicele UV va fi de 4 din 11, iar apa mării va avea 24 de grade Celsius. Temperatura maximă va atinge pragul de 23 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 16 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil dinspre NV.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi predominant noros, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE.

Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Ploaia și burniță ocazională o să apară pe parcursul nopții.

Citește și: Directorul ANM anunță schimbări drastice ale vremii: Vin furtuni puternice, iar temperaturile vor scădea brusc

Vremea în Focșani

În Focșani sunt așteptate câteva averse pe parcursul zilei, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla dinspre NNV.

Temperatura maximă a zilei va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Precipitațiile sunt așteptate și pe parcursul nopții.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi predominant noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 9 km/h, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius.

Pe parcursul zilei nu sunt așteptate precipitațiile.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 26 de km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații, deși cerul o să fie acoperit de nori. 

Citește și: Ciclonul care lovește Europa ajunge și în România. În ce regiuni se vor înregistra furtuni și scăderi drastice de temperatură

Vremea în Craiova

În Craiova cerul o să fie acoperit de nori, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12 grade Celsius. Vremea va fi răcoroasă, însă precipitațiile nu o să cadă în Craiova pe parcursul zilei de marți, 17 septembrie 2024. 

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece cu un cer înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SV. Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt așteptate câteva averse.