Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de 40 de grade Celsius și pragul de disconfort termic în creștere: Cum va fi vremea în țară marți, 13 august 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de 40 de grade Celsius

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate șanse reduse de precipitații. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, de marți, 13 august 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse de reduse și gradul de disconfort termic ridicat. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 13 august 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general caniculară, cu șanse reduse de precipitații, iar gradul de disconfort termic va fi accentuat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 40 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 24 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius.

Gradul de umiditate va fi de 37% și nu sunt condiții să cadă precipitații.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fin plăcută, cu șanse reduse de precipitații pe parcursul zilei. Indicele UV va fi de 8 din 11, iar apa mării va avea 26 de grade Celsius. Temperatura maximă va atinge pragul de 32 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 24 de grade Celsius. Gradul de umiditate va fi de 63%. Vântul va sufla variabil dinspre S.

Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE.

Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitațiile.

Citește și: Urmează o nouă săptămână de foc pentru țara noastră. Meteorologii au emis temperaturi de peste 40 de grade. Care sunt zonele afectate

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla dinspre NE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt condiții să cadă precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 21 de grade Celsius.

Nu apar condiții de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15-25 de km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 40 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 24 de grade Celsius. Vremea va fi caniculară și nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Prognoza meteo azi, 12 august. Val de caniculă și aer greu de respirat în mai multe zone ale țării

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă cu un cer parțial înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.