Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 27 de grade Celsius: Prognoza meteo pentru ziua de luni, 29 aprilie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 27 de grade Celsius

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi tot mai ridicate pentru maximele normale ale acestei perioade.

Potrivit accuweather.com, luni, 29 aprilie 2024, vremea va fi călduroasă, iar această zi perfectă de petrecut în aer liber nu o să fie stricată de precipitații, deoarece acestea nu sunt așteptate. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de luni, 29 aprilie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea pentru ziua de luni, 29 aprilie 2024 este una prietenoasă, în special cu românii ce își doresc să se bucure de razele soarelui ce vor fi prezente în majoritatea regiunilor din România.

Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul acestei zile și sunt așteptate temperaturi maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade Celsius, iar cele minime într 5 și 14 grade Celsius. 

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi parțial însorit, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 22 km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații în această zi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi predominant însorit pe parcursul acestei zile de luni, indicele UV va fi 8 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie pe parcursul acestei zile.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi însorit, fără nori care să strice atmosfera de primăvară, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi local și trecător: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 aprilie 2024

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul nu o să fie la fel de prietenos, astfel acesta o să fie acoperit în mare parte de nori, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi senin, cu un soare puternic ce va face ca indicele UV va fi de 7 din 11, iar temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 9 km/h, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Precipitațiile nu vor strica această frumoasă zi de luni pentru locuitorii orașului.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi fără nori, soarele o să fie strălucitor pe parcursul zilei, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi însorit, soarele fiind perfect pentru plimbările în aer liber, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 11 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de luni, 29 aprilie 2024.

Citește și: ANM anunță că vremea se va schimba brusc: Care sunt zonele din țară unde revin ninsorile

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, soarele o să stea pe cerul orașului pe parcursul întregii zile, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.