Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere: Cum va fi vremea în țară sâmbătă, 27 iulie 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 26 iul 2024, 14:00

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere, dar și temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 27 iulie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse reduse de precipitații. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 27 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă vremea va fi în general călduroasă, cu șanse reduse de precipitații și temperaturi în creștere. Vântul va sufla slab spre moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 33 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 de grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă. Gradul de umiditate va fi de 53%

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre N.

Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N.

Temperatura maximă a zilei va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere și șanse de precipitații în anumite zone din țară: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 iulie 2024

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.